به همت اداره کتابخانه های عمومی و اداره ورزش و جوانان شهرستان شفت؛
نشست کتاب خوان ویژه مربیان و بانوان ورزشکار برگزار شد
با همکاری اداره کتابخانه های عمومی و اداره ورزش و جوانان شهرستان شفت، نشست کتاب خوان ویژه مربیان و بانوان ورزشکار در سالن ورزشی شهید علیزاده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، پنجشنبه( 10آذر) به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) نشست کتاب خوان مربیان ورزشی و بانوان ورزشکار با همکاری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شفت و اداره ورزش و جوان در سالن ورزشی شهید علیزاده با حضور رییس اداره کتابخانه های شهرستان و رییس اداره ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، کمیته بانوان فرمانداری و رییس شورای شهر شفت برگزار شد.
در این مراسم رییس اداره کتابخانه های عمومی شفت با بیان اهمیت مقوله کتابخوانی و برنامه های فرهنگی کتابخانه ها به ترویج فرهنگ مطالعه پرداخت.
زینب عزیزپور یکی از راه های افزایش مهارت های ذهنی را کتابخوانی و بالابردن دانش و تمرکز دانست که برای ورزشکاران و قهرمانان موثر می باشد.
هادی چماچایی مقدم رییس اداره ورزش و جوانان ضمن تشکر از برپایی چنین نشستی برای ورزشکاران خواستار تداوم و اجرای برنامه های فرهنگی مشترک شد.
در ادامه این نشست، تنی چند از بانوان ورزشکار به معرفی کتاب های «فاطمه (س) الگوی همه»، «زندگی و خوانش اشعار سهراب سپهری»، «خاطرات یک لاغر مردنی»، «شازده کوچولو»، «قورباغه ات را ببوس» پرداختند.