به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)؛
نشست کتاب خوان «مادران فاطمی» در شفت برگزار شد
نشست کتاب خوان ویژه «مادران فاطمی» با همکاری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شفت و بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان گیلان، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) نشست کتاب خوان ویژه «مادران فاطمی» دیروز شنبه(2بهمن) با همکاری اداره کتابخانه های عمومی شهرستان شفت و بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امور بانوان این شهرستان و با حضور ابراهیم چراغی، فرماندار و رئیس انجمکن کتابخانه های عمومی شهرستان شفت؛ زینب عزیزپور، رئیس اداره کتابخانه های عمومی این شهرستان، روسای ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، آموزش و پرورش، کمیته امور بانوان و دیگر دستگاه های این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

چراغی: شناسایی و حل آسیبهای اجتماعی با مشارکت بانوان امکانپذیر است
فرماندار شفت در این جلسه بر حضور فعال و تأثیر گذار زنان در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و تاکید کرد و افزود: این زنان جامعه هستند که خانوادههای خود را مدیریت میکنند و فرهنگ سازی میکنند.
ابراهیم چراغی گفت: بانوان میتوانند با کمک کارشناسان معضلات اجتماعی را آسیب شناسی کرده و با مشارکت و استفاده از ظرفیت و پتانسیلهای موجود برای توسعه شهرستان گام بردارند.
وی افزود: زندگی حضرت زهرا (س) و همه ائمه از چشمه جوشان قرآن نشأت گرفته و ما هرچه به این سبک و سیره نزدیک تر شویم و از برنامههای قرآن بهره مند شویم سعادتمند تر خواهیم شد.
رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان شفت گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید به عنوان یک اصل در جامعه نهادینه شود، چرا که این امر نقش مهمی در کاهش معضلات اجتماعی جوامع دارد.
چراغی مطالعه کتاب را از جمله ضرورتهای یادگیری و آموزش دانست و گفت: به کارگیری شیوههای به روز در مطالعه میتواند به ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک شایانی کند.

عزیزپور: ترویج سیره و زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) یک ضرورت است
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شفت نیز در ادامه این نشست با اشاره به جایگاه و نقش ارزشمند حضرت فاطمه زهرا (س) در دین اسلام، اظهار کرد: این جایگاه نشان دهنده ارزش زن و مقام مادر است.
زینب عزیزپور به نقش زنان و مادران در جامعه اشاره و با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا بهترین الگو برای دختران ایرانی است، افزود: میتوانیم با معرفی کتابهای خوب درباره زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) سیره و زندگی این بانوی بزرگ اسلام را به دختران ایرانی معرفی کنیم.
وی در ادامه با تأکید بر ضرورت ترویج کتاب و کتابخوانی در میان بانوان و دختران ایرانی، تصریح کرد: وجود یک دختر، زن و مادر آگاه در خانواده به تحکیم بنیان خانواده، تربیت درست نسل جوان و ارتقای آگاهی جامعه کمک میکند.
در ادامه این جلسه تعدادی از حاضران به معرفی کتابهایی در این زمینه پرداختند. همچنین در پایان از دختران شهدای حاضر در این جلسه تجلیل شد.
تصاویر بیشتر این نشست را
اینجا ببینید.